Het team

Cuts 'n Care kapsalon Almere

Graag stellen wij onze kappers en schoonheidsspecialisten aan je voor. Maak direct een afspraak voor een behandeling bij kapsalon en beautysalon Cuts 'n care in Almere.

Peter

Peter is kapper met ruim 25 jaar ervaring. Zowel voor mannen en vrouwen kapsels.

Sandra

Sandra is kapper met ruim 15 jaar ervaring. Zowel voor mannen en vrouwen kapsels.

Dionysha

Onze nieuwste aanwinst is Dionysha. Zij is gespecialiseerd in het installeren van Lace Wigs (pruiken), ponytails, tapes, weaven, fauxlocs en extensions. Deze technieken zijn voor elk haartype beschikbaar. Het is Dionysha bekend dat deze diensten nog niet in Almere worden aangeboden en nu met onze nieuwe collega erbij kunnen wij ook dit aanbieden.

Sharon

Sharon is onze stagiaire en is met veel enthousiasme begonnen aan niveau 3 van de kappersopleiding. We zullen nog veel van haar zien de komende jaren.

Kom jij ons team versterken?

Ben jij kapper en heb je altijd gedroomd van een eigen kapperszaak, maar heb je de middelen niet? Wil je samen met andere zelfstandige, enthousiaste kappers samenwerken en leuke klanten bedienen? Zo ja, dan is een werkplek huren bij Cuts 'n Care een geweldige mogelijkheid om je droom werkelijkheid te laten worden. Ben je serieus geinterresseerd? Mail ons dan op: info@cutsncare.nl en vraag het info-pakket aan.

Wil je een afspraak maken?

Reserveer online of bel met 036 52 55 840. Mailen kan ook, info@cutsncare.nl