Visie

Wij weten veel van haar. Onze kennis willen we graag met je delen. Want wij willen het beste voor je haar. We volgen de trends op de voet en houden de ontwikkelingen op het gebied van vaktechniek, kleuring en verzorging elke minuut van de dag bij. En wij laten ons continu inspireren door de beste mensen uit de fashion en hair business.

Ambitie

Because that’s who we are. Wij zijn ambitieus. We geloven in de ambitie van mensen en we geloven dat ambitie leidt tot de beste behandelingen, producten en resultaten, nogmaals dat is de reden waarom wij met zelfstandigen werken. Wij zijn ook constant op zoek naar ambitieuze kappers die niets willen dan alleen maar goed in hun werk zijn. Onze ambitie is om het maximale uit jouw haar te halen. Je haar laat namelijk zien wie je bent. That’s why we’re taking it to the next level. Want het leven is te kort om erbij te lopen alsof het je niets kan schelen.

Toekomst

Making every day a good hair day. Natuurlijk doen wij dit al door de kwaliteit van ons werk, laten we al een beetje zien wat we allemaal nog meer voor Almere in petto hebben. Daarom worden wij al gezien als de kapper van Almere. Samen met onze samenwerkende kappers en schoonheidsspecialiste laten we Almere stralen. Dat doen wij in onze kapsalon in de schoutstraat in Almere. Want de beste kapper van Almere zit in de schoutstraat.