Martine

Mag ik mij aan u voorstellen? Mijn naam is Martine Koek en ik ben geboren en getogen in Parijs. De stad waar mode en schoonheid hand in hand gaan. Ik woon al jaren in Nederland en werk al meer dan 20 jaar als zelfstandige schoonheidsspecialist/ huidspecialist en professioneel visagist. Mijn passie voor mijn vak is groot, pas op het moment dat de klant mooi, uitgerust en blij mijn praktijk verlaat ben ik tevreden.

Voor de verzorging van uw huid, maak ik altijd gebruik van de gerenommeerde Franse kuurmerk Thalgo. Dit bewezen topmerk is al meer dan 50 jaar de trentsetter in de wereld van schoonheid uit zee.

Voor een gave en stralende huid en uw totale ontspanning, kunt u bij mij een heerlijke beautybehandeling ondergaan. Na de behandeling krijgt u altijd proefjes mee naar huis, zodat u mijn huidverzorging producten geheel gratis kunt uitproberen.

Bij mij kunt u ook terecht voor strakke en perfect in model "gestapte" wenkbrauwen, de bekende brazilian waxen, voor make-up adviezen of een heerlijke ontspannende hotstone massage. Geef uzelf het allerbeste en kijk voor het complete aanbod op de website www.salon-source-esthetique.nl

Tot ziens bij Cuts 'n Care Almere
Martine Koek