Kapsalon Almere

Bent u op zoek naar een professionele kapper? Zoek dan niet verder, want die heeft u gevonden bij Cuts ’n Care. Wij zijn een vernieuwde kapsalon. Bij onze kapsalon werken uitsluitend enthousiaste en volledig zelfstandige kappers met passie voor het kappersvak. Voor u betekent dit: de mooiste haar creaties en de best mogelijke service. Wat wilt u nog meer? Dus moet u dringend naar een kapper? Kom dan naar Cuts ’n Care.

Voor de mooiste kapsels kunt u terecht bij Cuts ’n Care. Wij staan voor:

  • Wij streven naar een actuele en unieke look;
  • Wij geven u een ultiem stijl advies en tips om uw look ook zelf bij te houden;
  • Tevens kunt u bij ons terecht voor een schoonheidsspecialiste;
  • Wij volgen de trends op de voet en houden de ontwikkelingen op het gebied van vaktechniek, kleuring en verzorging elke minuut van de dag bij.

Wij weten veel over haar. Onze kennis willen we graag met u delen. Want wij willen het beste voor uw haar. Dit ziet u dan ook terug in de service gedurende de afspraak met uw kapper! Wilt u wel een afspraak? Een afspraak maken met een kapper van Cuts ’n Care kunt u online doen of door te bellen naar 036 – 52 55 840.

Iedere kapper is zijn eigen baas

Bij kapsalon Cuts ’n Care is iedere kapper zijn eigen baas. Op deze manier is elke kapper nou eenmaal gepassioneerder met het kapper vak bezig dan wanneer we deze tactiek niet inzetten. Het resultaat van deze tactiek ziet u dan ook zeker terug bij onze kapsalon. Naast kappers vindt u bij ons ook schoonheidsspecialistes, die de afdeling ‘care’ voor hun rekening nemen.

Wij leggen de lat hoog en zijn ambitieus. We geloven in de ambitie van mensen en we geloven, dat ambitie leidt tot de beste behandelingen, producten en resultaten, nogmaals: dat is de reden waarom wij met zelfstandigen werken. Wij zijn ook constant op zoek naar de ambitieuze kapper, die alleen maar goed wil zijn in zijn of haar werk doen. Onze ambitie is om het maximale uit uw haar te halen. Uw haar laat namelijk zien wie u bent. That’s why we’re taking it to the next level. Want het leven is te kort om erbij te lopen alsof het u niets kan schelen. U en uw haar verdient meer!

De toekomst visie

Making every day a good hair day. Natuurlijk doen we dit al met de kwaliteit van ons werk, laten we al een beetje zien wat we allemaal nog meer in petto hebben. Mede daarom zijn wij een begrip in de regio. Samen met onze samenwerkende kappers en schoonheidsspecialistes laten we u stralen.

Kapsalon Almere, voor trendy kapsels

Cuts 'n Care is een trendy kapsalon in Almere. De kapsalon is gevestigd in hartje Almere aan de Schoutstraat, vlakbij het treinstration en winkelcentrum van Almere.